Even voorstellen

Ik ben Liesbeth Zonnevylle – van Oord en woon in Papendrecht. Ik heb een praktijk aan huis.

Mijn interesse in voeding bestaat al langer en omdat ik naast mijn werk als pedagogisch medewerkster bij Wasko iets anders wilde, was de keuze iets met voeding te gaan doen snel gemaakt. Vanaf december 2011 ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent en vanaf juni 2013  gediplomeerd orthomoleculair voedingstherapeut. Vanaf november 2014 mag ik ook kinderen begeleiden als orthomoleculair voedingstherapeut.

Inmiddels ben ik mijzelf verder aan het ontwikkelen en heb ik ook de opleiding ‘Trainer Mindfulness Based Cognitive Therapy’ bijna afgerond en ik ben ‘Ontspanningscoach’. Door middel van ontspanningsmassage, aromatherapie en mindfulness begeleid ik kinderen en moeders/vrouwen naar een ontspannen leven.

 

index_head_transparant

Ik wil mensen bewust maken van hun voedingspatroon, dat is mijn drijfveer. Veel mensen eten niet bewust en stoppen zich vol met voeding die eigenlijk niet eens voedt. Het bevat calorieën, maar weinig of zelfs geen voedingsstoffen. Dit is mede de oorzaak van veel ziektes en aandoeningen van deze tijd. Ik ben dan ook een voorstander van het gebruik van onbewerkte voeding. Ik inspireer mensen graag om lekker en makkelijk te koken zonder pakjes en zakjes.

Laat voeding uw medicijn zijn!