Links

In mijn Kinderpraktijk ZonneZieltjes geef ik o.a. kindermassage, kijk voor meer informatie op http://www.zonnezieltjes.nl/

Diverse links:

http://www.wasko.nl: hier vind je mijn werkgever en de beste kinderopvang van de regio! Zelf ben ik werkzaam op locatie De Leilinde.

www.circlepics.nl: dit is de website van Raoul Baart, hij heeft een aantal van de foto’s voor deze site gemaakt. De moeite waard om een kijkje te nemen!

www.groentenabonnement.nl: heerlijke biologische groenten en fruit uit de buurt!

Landwinkel Papendrecht: o.a. biologische producten, zelfgemaakte sappen/jams en workshops.
www.fruitheerlijkheid.nl

Op www.levenmetendometriose.nl schrijf ik gastblogs over voeding en mijn persoonlijke ervaringen.

Heb jij endometriose of heb je een vermoeden? Kijk dan op de website van de Endometriose Stichting. www.endometriose.nl

Voor Verse Oogst mocht ik een gastblog schrijven, kijk hier voor de blog over voeding tijdens de zwangerschap: http://www.verseoogst.nl/blog/groente-en-fruit-tijdens-je-zwangerschap/

 

Boekentips:

  • ‘Weten van (h)eerlijk eten’ deel 1 en 2 van Rineke Dijkinga: orthomoleculair en natuurgeneeskundige. Een kleurrijk boek met heerlijke recepten en veel kennis om je gezondheid positief te beïnvloeden.

  • ‘Honestly Healthy’ van Natascha Corret en Vicki Edgson. Inspirerende recepten om basisch te eten en informatie over verzuring en alkalisch eten.

  • ‘Wat zit er in uw eten?’ van Corinne Gouget: een handig klein boekje met uitleg over alle E-nummers. Welke zijn veilig en welke kun je beter vermijden?

  • ‘Wat Angelina niet wist over kanker, maar wel had moeten weten’ van Ard Pisa: dit boek zou iedereen moeten lezen.

  • ‘De helende kracht van acceptatie’ van Annemarie Postma. Een inspirerend boek.