Werkwijze & Tarieven

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Als er een klik en een wederzijds vertrouwen is, maken we samen een plan hoe ik jou het beste kan begeleiden naar een gezonde leefstijl.

Je kunt kiezen voor losse consulten of een pakket. Het afnemen van een pakket is altijd voordeliger dan losse consulten. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen, je voedingsdagboekje, we nemen een vragenlijst door en maken een plan voor de komende periode. Ook word je uitgebreid gewogen op de Tanita weegschaal. Deze meet naast je gewicht ook je vet- en vochtpercentage, de waarde van het visceraal vet en je BMR.

Tijdens de vervolgconsulten is er gelegenheid tot vragen stellen, wegen en we bespreken hoe het gaat en waar je tegenaan loopt. Lukt het je om de adviezen toe te passen in je dagelijks leven? Ook onderwerpen als emotie-eten, etiketten lezen en het verminderen van stress kunnen aan bod komen. Ik vind persoonlijk contact belangrijk en zal jou intuïtief coachen. Dat houdt in dat ik op gevoel bij de kern van een probleem of hulpvraag probeer te komen.

Je ontvangt van mij altijd een map met alle benodigde informatie, menu’s en recepten die je mee naar huis kunt nemen. Zo kun je alles nog eens rustig nalezen en heb je een mooi naslagwerk. Ook is er tussen de consulten door ruimte om mij vragen te stellen via de mail of telefoon of we kunnen Skypen of Facetimen. Online coachen is dus ook mogelijk.

Tarieven:

 1. Intakegesprek 60 minuten                                                                     47,50

 2. Vervolgconsult 45 minuten                                                                    45,00

 3. Vervolgconsult 30 minuten                                                                    37,50

 4. Vervolgconsult 20 minuten                                                                    27,50

 5. Eénmalig voedingsadvies: intake en vervolgconsult 45 min.       89.00

 6. Eénmalig voedingsadvies duobegeleiding, 10,- korting p.p.         79,00

 7. Eénmalig voedingsadvies per mail                                                       52,00

 8. Eénmalig voedingsadvies incl. 2 x 20 min. Skype/Facetime          79,00

Kies je voor een pakket, dan betaal je altijd 10,- minder dan bij het afnemen van losse consulten. Een pakket bestaat uit een intake en vervolgconsulten. Het is ook mogelijk om een pakket naar wens samen te stellen! Hieronder zie je de vier pakketkeuzes, waarvan pakket 4 bedoeld is voor cliënten die langdurige begeleiding nodig hebben.

 1. Pakket 1: intake, 1 x 30 min. en 1 x 20 min.                                      102,50

 2. Pakket 2: intake, 1 x 45 min. en 1 x 30 min.                                      120,00

 3. Pakket 3: intake, 2 x 30 min. en 2 x 20 min.                                      167,50

 4. Pakket 4: intake, 4 x 30 min. en 4 x 20 min.                                      275,00

Ik geef ook workshops met betrekking tot emotie-eten en mindful eten. Voor de actuele data kijk je op mijn Facebook-pagina. Op aanvraag is het mogelijk om workshops te verzorgen, informatie-bijeenkomsten, ouderavonden of voorlichting op school/dagverblijf te geven. 

Alle prijzen zijn incl. BTW. Bij voorkeur contant betalen of binnen 8 dagen na het ontvangen van de factuur het bedrag overmaken. Bedragen boven de 100,- mogen in termijnen betaald worden.